Nov 21, 2011

SOALAN MISTERI 18SX: DIMANA LETAKNYA KEKUATAN ANUWAR IBRAHIM??....


dimana terletaknya kekuatan Anuwar Ibrahim
..di anu nya ka? atau di tenaganya ka?



Semenjak dua ni...Anwar Ibrahim tak boleh ditegur....sebut benda pasal jam...pasal DNA...sumpah...malah pasal telur Omega pun dia akan emosi....Cukup hangin satu badan terutama selepas klip video aksi dirinya dengan amoi garu sana garu sini tersebar.....

Orang tanya elok-elok dia mengamuk....orang tanya selamba pun dia mengamuk....orang tak tanya pun dia mengamuk... Persoalan sekarang...yang dia emosi tahap cipan tu apasal? Kalau dia kata itu bukan dia dalam klip video yang tersebar tu.... tak perlulah dia nak marah-marah secara keterlaluan...

Kalau dah bukan....setiap kali orang tanya....jawablah lebih kurang camni..."Itu bukan saya...buat apa saya nak pedulik". Malah...kalau lojiknya...Anwar kata itu bukan dia....tak payah buat laporan polis pun.. Oklah...kalau nak jugak buat laporan pun...buat sekali dah le...ni dah berulang kali buat....siap tuduh polis macam-macam...kononnya polis yang lindungi dalang di sebalik penyebaran klip itu...

Dah kata tengah Tweet dan update Facebook....(walaupun takda bukti dia buat camtu)....so..nape nak emosi dengan penyebaran klip video berkenaan.... It wasn't me....

Tapi..ini duk marah satu dunia...paling teruk kena ialah wartawan...

BUKANKAH INI SINDROM ORANG BERSALAH.....ORANG BERRSALAH BILA KANTOI TAPI NAK COVER LINE MEMANG CAMTU....MARAH-MARAH SATU DUNIA...MARAH ORANG YANG BERTANYA KESALAHAN DIA..... DAN MENJAWAB BALIK DENGAN SOALAN..ITU ADALAH SESUATU YANG NORMAL....

Itu yang sedang berlaku dengan Anwar...Jadi kesimpulannya mudah....tidak ada sebab untuk Anwar emosi selalu...melainkan dirinya dah kantoi....dia semakin terperangkap...

0 komentar: