Bujang Senang

Bujang Senang

Apr 29, 2012

Hot News: Kenapa Anwar Beriya-iya Nak Jadi Perdana Menteri


Paparan Menghayat Hati, Anwar Menangis Minta Tolong. Wajib Baca. Satu pendedahaan yang benar-benar menghayat hati anda. Melihat bagaimana sifat kawan ketika senang dan susah. Bagaimana sifat kawan rela meletak dirinya menjadi bahan kutukan bahan hinaan semata-mata untuk mengjaga matabat seorang sahabat. Bagaimana sifat seorang permimpin yang terpaksa mengambil resiko terbesar dalam hidupnya untuk mengjaga kepentingan Negara tercinta. Bagaimana sifat Perdana Menteri yang rela memperjudikan kedudukannya semata-mata mengjaga kadaulatan negara dan soal dosa kepada Allah. 

Semuanya cerita Paparan Menghayat Hati, Anwar Menangis Minta Tolong. Wajib Baca semata-mata mendalami sendiri keatas tangungjawap mereka yang wajib dilaksanakan. Wahal sepatutnya mereka boleh hidup dengan senang tampa masalah. demi tanggungjawap kepada Agama, Bangsa danNegara, mereka terpaksa memilih jalan yang sukar hingga boleh memakan diri semata-mata kerana tanggungjawap sebagai Perdana Menteri Malaysia Tun Dr Mahathir Malaysia.

Terima kasih Tun keatas pengorbananmu yang tidak terhingga itu. Sekarang terbukti segala-galanya semakin jelas yang perjuangan dan pengorbanan ikhlas Tun Dr Mahathir demi negara. Ini diceritakan secara menghayatkan hati oleh Ibrahim Ali. Hayatilah..... Paparan Menghayat Hati, Anwar Menangis Minta Tolong. Wajib Baca

0 komentar: