Bujang Senang

Bujang Senang

25 Apr 2012

Ini, Ratu Pondan Negara Islam Malaysia..


Ini, ratu pondan negara Islam Malaysia yang menjadi wakil ke Pertandingan Ratu Pondan Dunia.. Hebat?

TAHUKAH anda, bahawa Malaysia adalah sebuah negara yang meletakkan Islam sebagai agama bagi Persekututuan (Pasal 3 dalam Perlembagaan). Sesuaikah apabila Malaysia menghantar wakil dan mengambil bahagian dalam Pertandingan Ratu Pondan Dunia, Miss International Quen yang diadakan di Pattaya Thailand, pada setiap tahun?

Ertinya Malaysia mengiktirafnya.. Bagi UMNO atau BN hal ini tentu amat sesuai sekali, bahkan mereka mengakui bahawa Malaysia adalah negara Islam contoh lebih maju dari negara-negara Islam lain. Kononnya, inilah kebijaksanaan kemajuan pemimpin UMNO di negara ini. Kebijaksanaan yang membawa umatnya ke neraka?

Banyak blog-blog atau akhbar menyiarakan gambar-gambar Ratu Pondan dari serata dunia yang mengambil bahagian dalam Pertandingan Ratu Pondan Dunia, Miss International Quen yang diadakan di Pattaya Thailand, pada setiap tahun. Pertandingan ini turut disertai oleh peserta daripada Malaysia seperti gambar di atas, iaitu seorang pondan berbangsa Cina.

Gambar-gambar di bawah adalah Ratu Pondan Malaysia vs Ratu Pondan Thailand
Pondan atau maknyah sebenarnya seorang lelaki. Untuk lihat pandangan Islam tentang maknya atau pondan.. Maknyah, Marilah... Gua Cakap Pasal Lu!

0 komentar: